Trebarnsmamma i en månad idag

Charlie blir en månad idag men som jag skrivit tidigare känns det som att han alltid funnits. Vi får påminna oss själva att han ju bara är en månad de stunder det gnälls och skriks mer än vad man kanske tycker känns lagom. 

Han blir mer och mer harmonisk för varje dag som går, framsteg som att faktiskt somna själv i soffan eller att ligga i babygymmet i 10 minuter är saker som kändes ljusår bort för en vecka sedan. 


Han ligger sjukt skönt i soffan, snarkar precis som storasyster sin.

Jag har funderar lite på det här med att publicera bilder på barnen på bloggen. Många väljer ju att blurra ansikten eller helt enkelt bara utesluta bilder på barnen. Min blogg kretsar just nu mycket kring det familjeliv vi lever och än så länge får C finnas med på bild.

När det kommer till Jr och Mini är Jr inne i värsta instagramperioden själv och vill mer än gärna vara med på bild eller taggas i bilder jag publicerar på instagram medan Mini tydligt uttalat att hon gärna avstår att vara med om det ska ut för publicering. Åtminstone när det kommer till bilder där hon står uppställd så att säga. Och det respekterar jag så klart. Hon väljer själv! (Samma sak ned mannen i huset, han avstår gärna att medverka på bloggen i närbilder).

Hur tänker du när det kommer till att exponera dina barn/nära på bloggen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s