Räknas det som träning?

Vem bestämmer vad det är som klassas som träning? Är det ett visst antal minuters rörelse, att du byter om till träningskläder eller att du ska komma upp i en viss puls?

För mig som är van att vara väldigt aktiv och normalt nog inte skulle se en promenad som fysisk aktivitet har fått börja om lite från början efter graviditeten.


Promenadvägen ner till pendeltåget nu på morgonen. 12 minuter ganska exakt i raskt tempo utan att vara ombytt. En del av dagens promenadmål på 45 minuter.

Jag skulle i nuläget aldrig hinna med både att göra alla ärenden OCH dra på mig träningskläder och promenera 45 min – 1 timme/dag utan kombinerar givetvis detta. 

Active/casual-kläder (för mig sköna byxor, funktionströja/jacka och gympaskor) bor jag i princip nu och trivs med det! Idag är det dock utbytt mot chinos, skinnjacka och ett par converse då Charlie och jag ska hänga i stan med kompisar. 

Jag kommer att gå runt en massa och tar givetvis med detta som min dagliga promenad i mitt träningsupplägg.


Livet i Stockholm – jo tack, livet på landet är finfint brukar jag säga! Ni ser ju hur det ser ut där vi bor. Så långt från innerstadens brus som det går att komma.

Ikväll hoppas jag att sovgudarna är med mig och att jag, när Charlie somnat för natten, kan köra ett online pass på SATS. Bästa Elin har  äntligen sin yinyoga klass online för hemmaträning och kan man inte få det bästa i form av en klass IRL får det här alternativet duga. Testa vet jag om du är medlem!

Om jag byter om till yoga? Möjligen klär av mig och kör i underkläder, en av fördelarna med att träna hemma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s