Aktiva barn – skejtparkshäng i helgen


Angående det här med att publicera bilder på fröken; hon bad mig att lägga ut bilder på henne ifrån helgen. Det vänder snabbt.

Vi har en mindre skejtramp här i Tungelsta men den tröttnade barnen på rätt snabbt. Det finns flertalet lite större inom kortare avstånd, med bil, men den vi fastnat för är den i Vendelsömalmsgropen i just Vendelsömalm (buss fr Gullmarsplan stannar precis ovanför).

Det bli ganska naturligt val för oss då Felix tränar fotboll på planen bredvid och för att hemmamatcherna spelas där. Norah hänger i ramperna all denna tid. Win win för alla.

I helgen passade vi på att stanna kvar efter Felix fotbollsmatch och barnen fick göra sig av med en massa energi. Då Charlie hade en bra dag, denna ungen gillar frisk luft och mår som bäst ute vid fotbollsplanen, fick vi en lugn stund och passade på att fika lite. Blir man hungrig så finns det en jättebra thai/sushi precis i närheten – vi premiäråt lunch där i lördags och kan varmt rekommendera den!


Charlie hade en riktigt bra sovnatt fre-lör, 7 timmar i sträck – och samma sak under dagen. Om det blev en ny vana? Inte en chans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s