Tisdagsfys och om att hitta muskler

Vid 5 veckor har bebisar oftast en lite orolig period ( läs ”The wonder weeks” eller ladda ner appen – vår räddning med barn 1!) och det märks så tydligt på Charlie. Sämre sömn, äter lite och ofta och är än mer närhetstörstande. Av denna anledning var vi uppe med tuppen imorse och då storbarnen cyklade iväg till skolan strax före 8 var Charlie och jag redo för en promenad. 


Idag fick vi till 50 minuter rask promenad och till min stora glädje sov herrn i allafall 40 av dessa. Sedan blev det gnälligt…

Hemma igen och amnings- och blöjbytespaus och med en återigen nöjd bebis i babygymmet tränade jag igenom veckans första styrkepass.

Det är tredje passet jag kör nu med samma övningar, om än i olika upplägg, och jag känner allt bättre hur framför allt baksida lår och säte hottar aktiveringen bättre och bättre för varje repetition jag utför. 

Det är just baksidan som många får problem med både under och efter en graviditet och med en bål som inte är lika stark efter som före graviditeten av förklarliga skäl är just aktivering/träning av baksidans muskler så otroligt viktig för balansen framsida/baksida och för återuppbyggnaden av kroppen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s