Helgen

Söndag kom lika snabbt som helgen passerade.

Vi inkasserar 3 fotbollsmatcher för barnen totalt, och lika många vinster, och en Charlie som gråter för allt i princip – mitt i en utvecklingsfas som han är (en kombo som trots allt fungerat bra tack vare bärselen som vi numera har, ErgoBaby Adapt. Vi älskar den – den klyver topparna av de mest gnälliga studerna varje dag. Inlägg om den är på g!).

Mors dag, för första gången som trebarnsmor, firades även den i fotbollens tecken då denna mamma, tillika Norahs fotbollstränare, fick ett presentkort på fotbollsskor. Jag som aldrig ens spelat fotboll – men antar att det aldrig är för sent!


Tydligen så är dessa skor det man ska ha som coach. Felix som var med när jag provade ut skorna var nog lika glad som jag över presenten. Ni vet var ni hittar mig i sommar – på fotbollsplanen med barnen!

Kidsen och jag laddar för en vecka på tu man hand – sista skolveckan och för mig en vecka med träning och pyssel på tomten. Men ikväll tar jag det lugnt Charlie har precis kastat in handduken och jag tänkte avsluta veckan med en yoga session och dagens övningar ur mammamage appen. 

Annonser

2 svar till “Helgen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s