Överleva i värmen med vätskeersättning


Idag håller vi oss inomhus, Charlie och jag. Ett par timmar i Nacka Forum medan vår eminenta städhjälp gjorde rent hemma (en vardagslyx/äktenskapsförsäkring vi väljer att prioritera under vår föräldraledighet) och nu hemmavid. Skuggan kommer ta över delar av altanen och då kan vi flytta ut dit.


Vårt sovrum har skugga i stort sett hela dagen och där är det relativt svalt, såpass att Charlie somnar nöjt i vaggan och kan sova där ett par timmar numer.

Jag själv känner att jag är än mer känslig mot värmen nu när jag ammar. Jag som älskar att sola har inte gjort det en enda gång nu när jag är ledig, tänker att våra kommande 10 sommarlovsveckor kommer att räcka mer än väl för det!

När det kommer till vätskebalansen under dessa galet varma dagar dricker jag vatten och annat som juicer (kolsyrat funkar inte för Charlies mage) men det är inte alltid det räcker till. Resorb Balance finns alltid hemma numer och intas ofta kvällstid av både  maken och mig när vi känner att huvudvärken är på intågande. När det är som varmast brukar jag även ha i en tablett i barnens vattenflaskor de har med sig till träningen. 


En tablett Resorb Balance hjälper till att återställa vätske- och saltbalansen i kroppen och innehåller även c-vitamin och zink (finns ej i resorb original) vilken gör tabletten till ett kosttillskott som kan tas dagligen av vuxna och barn över 3 år.

//Inlägget i samarbete med Resorb

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s