Strong Mama Online

Jag har ett sjukt sug efter att få träna riktigt ordentligt – eller att bli så där härligt utmattad så armarna skakar. 

Mammaträningen jag kör hemma enligt program ger inte riktigt den känslan även om träningen är minst lika bra, dock med fokus på viktig/nödvändig.

För att ”hotta upp” träningen lite hemmavid körde jag igår ett Strong Mama pass online via SATS-appen. Mitt medlemskap löper på som vanligt och jag kan därför nyttja utbudet online när jag inte kommer iväg till gymmet fysiskt ännu.


Mycket smidigt med hemmaträningsmöjligheter. Jag har testat yoga och 21 minutes tidigare och nu även strong mama. Jättebra pass alla tre!


Ovan. Jag registrerar även samtliga mina pass i appen, ej promenader, så att jag ser att jag följer planen.

Förutom att träningen igår var grymt bra upplagd fick jag en stor, glad, överraskning då jag så vem instruktören var; Jenny som jag kört Shape med på lunchpassen på onsdagar på SATS Stureplan under hela graviditeten. Dvs bästa shapeinstruktören jag mött på. Lycka! 

Således är planen nu att fortsätta med de två styrkepass jag redan kör varje vecka men slänga in ett och annat Strong Mama under sommaren så att vi är redo för hösten då vi ska börja gå på dessa pass IRL också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s