Torsdagens 3

  1. Sommarlov! Äntligen är sommarlovet här för barnen. för min del blir det ingen större skillnad, inte mer än att vi får lite längre sovmornar här hemma. Ingen brådska med att hinna till skolan till 8.
  2. Charlies mage. Små petitesser i det stora hela men att ha en glad bebis är betydligt trevligare än att ha en bebis som skriker i timmar.
  3. Livet rent allmänt. Jag har landat i trebarnslivet och vardagen med allt det innebär. Det har tagit mig 7 veckor men nu känner jag hur jag blir allt mer harmonisk för varje dag som går och börjar tycka att det är helt ok att bara hänga hemma en hel dag utan att behöva ha saker att göra hela tiden (rensa ogräs och sådant kan man ju alltid pyssla med hemma om jag skulle bli helt uttråkad vill säga!).

Med det bjuder jag en bild på våra sommarlovsbarn. Jr var sjukt trött och konstaterade själv att han hade vaknat på fel sida – men bild fick vi på dem i alla fall! Alltid nåt


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s