Jordsäckar och träningsvärk

Åh jisses vilken träningsvärk jag har idag! Gårdagens marklyft med viktplatta och benböj med gummiband (kommer mer om detta i ett annat inlägg imorgon) tog där de skulle och jag överdrivet inte om jag skriver att det känns lite plågat idag. Men på ett bra sätt. Som det SKA kännas efter ett grymt träningspass.

Idag har barnen gått sista dagen på fotbollsskolan vilket betyder att vi har sommarlov på riktigt hela juni ut. Därefter väntar en vecka på hockeyskola för jr. Och så fortsätter vi hela sommaren, några inplanerade veckor och resten tar vi som det kommer. Väldigt skönt tycker jag med tanke på Charlie också då vi ju faktiskt kan ta en dag i taget och bara njuta.

Jag själv har spenderat större delen av dagen med att bära jordsäckar, rensa ogräs och plantera växter. Perfekt vardagsmotion en träningsfri dag om du frågar mig.

Vår lilla klippa mot skogen har varit ett huvudbry i flera år men nu bestämde vi oss till slut och gick all in på lavendel. 28 plantor nergrävda, eller säger man planterade (?!), efter att 400 liter jord blivit påfyllt. Allt efter blomsterbutikens personal som hjälpte mig igår. Nu måste jag bara läsa på om det här med beskärning och övervintring också.

Före. Kalt och tråkigt.


Efter. Vilken skillnad. Ännu bättre blir det när de börjar blomma på riktigt och får växa till sig.


En annan växt jag lyckats få överleva vintern är våra murgrönor – trots viss attack av rådjuren. 

Ni som undrar över Charlies förhållande till vagnen kan jag meddela att han börjar gilla den, såpass att han kunde ligga vaken en stund i den och betrakta leksakerna för att sedan somna själv och sova 1,5 timme! Skuggan på baksidan är ovärderlig dagar som dessa, liksom myggnätet!Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s