Familjehäng och hockeyförberedelser

Jag kan inte påstå att jag sörjde märkbart när regnet öste ner imorse. Denna hetta, herregud säger jag!

Alla tre barnen och jag har inga problem att sova i vårt hus, som tack och lov håller den värsta värmen borta, medan M har väldigt svårt att komma till ro. Det i kombination med en extra morgonpigg bebis i huset gjorde att vi var två halvdöda vuxna med tre pigga barn en regnig dag. Vad gör man?

I våra äldsta två barnens fall är det enklaste att nämna ordet ishockey och de är med på allt. Så även idag. Kul för barnen att kittas upp inför säsongen, mindre kul för plånboken även om Länna Sport ÄR otroligt prisvärda och är det något vi aldrig tummar på så är det hockeyskydden. Det går fort på isen och det smäller på rätt bra i bådas matcher, inte minst nu när jr går upp på helplansspel och tenderar att vara inblandad i det mesta av gruff som sker på plan. Då är det viktigt med extra vaddering mellan spelarna, särskilt när spelarna inte i sig själva har mycket vaddering mellan skelett, muskler och hud.


Alla grejer på efter tvåtimmarbesöket på Länna Sport. Tilläggas ska att det var jr som initierade fotot då han skulle lägga ut bild på sitt IG-konto. Suck!

Resten av eftermiddagen (dvs pre-fotograferingen ovan) spenderade vi i Farsta Centrum. Sen pizza/pastalunch följt av lite shopping. Bebis sov i vagnen som en klubbad säl och med ett 7,5-årigt modeorakel (dvs Norah) som sällskap (killarna körde sitt eget race) blev det även lite shoppat till denna mamma. Tydligen är marinblått och grått mina färger. Nu vet ni också det.

Nu laddar vi för en sista hemmavecka innan barnen och jag drar till mamma&pappa för hockeycamp och allmänt slappa dagar. En massa träning vill jag hinna med i veckan, tänker att kidsen får hänga med på sina inlines!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s