Barnvagnsintervaller i backe

Det här med att få upp flåset utan att springa är lite av en utmaning för mig. Jag kommer inte iväg på spinning (fast ett pass är bokat nu på lördag – då får pappan o Charlie hänga under den timmen!) och cykling ute är det lite si och så med. Då kvarstår en herrans massa burpees, något jag kör men dock anpassat och hur kul är det egentligen, eller kettlebellsvingar som inte bara är en grym styrkeövningar utan får upp flåset också.

Sedan finns det powerwalks med barnvagn och så finns det backintervaller.

Nu menar jag inte springa i backe utan helt enkelt ta dig till en backe som är lång och så brant du bara kan hitta i din närhet och traska upp och ner med barnvagnen. Rumpan och bålen får sitt på vägen upp och bålstabiliteten utmanas än mer utför. Flåset kommer per automatik. Bestäm ett visst antal gånger du ska gå uppför eller sätt timern på din mobil/klocka på till exempel 20 minuter.

Jag började här och till högsta punkt uppe på bron, där bilden nedan är tagen, tog det 90 sekunder. Ungefär lika lång tid ner igen.

Då storbarnen är på sommarlov och behöver aktiveras de med fick de haka på mig och Charlie, de på inlines och jag med barnvagnen. Perfekt med lite träning inför hockeysäsongen för dem på raksträckan, brände av totalt 8 kilometer under vårt pass, medan jag traskade på upp och ner i backen i 15 minuter innan vi gick hem igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s