Fredagsfys blev fredagsmys hela dagen


Ja, vad säger man. Den här herrn får det mesta av min uppmärksamhet just nu. Kan man motstå liksom? En slapp förmiddag hemma, lunch ute på Haninge Strand gk och fortsatt slappt hemma med en tupplur, bara för att vi kan. Inga tider att passa. Inga måsten.

Storasysteryster som varit ensam storbarn här hemma den här veckan tyckte att det var konstigt att pappan i huset ville ha egentid med henne även idag, de var ju faktiskt och badade igår också, och tog en heldag med kompis istället. Först mot kvällen fick pappan hänga med till stranden (dvs agera chaufför). Jr hämtar vi hem imorgon efter en vecka hos mormor och morfar. Vi har det bra med andra ord och även pappan checkade ut från jobb idag för ett antal semesterveckor från och med nu.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s