Sommarhettan och styrka under bar himmel

Läser på en av kvällstidningarnas hemsidor om regn och översvämningar inne i Stockholm. Här ute hos oss, knappa 3 mil utanför stan, lyser regnet med sin frånvaro och termometern visar 30+. Helt crazy väder om du frågar mig.

Igår tog M storbarnen till stranden medan bebis och jag stannade hemma. Vårt hus är svalt inne och det känns som plågeri att ta med Charlie till en sandstrand o låta honom spendera dagen i en varm vagn när vi kan ha det behagligt här hemma. Sola kan jag göra när han sover!

Jag har inte kört några mer ansträngande styrkepass/konditionspass sedan förra veckan men skrapade ihop närmare milen igår på en stekhet promenad och ikväll tog grannen L och jag oss till vårt fins utegym som jag skrev om förra veckan och körde ett pass där. På hemvägen festade vi till det med kortare tempoökningar i form av jogg. Underbart!


Svettigt värre, en del av värmen och en del från träningen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s