Uppe på toppen och blåbär i skogen

Vi planerar aktiviteterna utifrån vädret och då regnet lös med sin frånvaro och solen var framme riktigt fint bestämde vi oss för att traska uppför Högfjället idag.

Högfjället är ett litet blåshål vintertid och vi brukar inte åka där alls så det var extra kul att vara där. Och vinden, den var där idag också!

Idag hade jag Charlie i vår bärsele Ergobaby Adapt hela turen. Han sov som en klubbad säl i den och för min egen del så märkte jag knappt av honom där dinglandes på magen förutom för de extra kilon han medförde för benen att bära. Klart bästa bebisprylsinköpet om du frågar mig!


Hann är snabb ner också, min förstfödde.

Lunch intogs hemma idag, vi gjorde några försök till restaurangbesök men då de i stort sett bara serverar våfflor överallt – och ingen av oss vill äta det varenda dag, åkte vi hem.

På eftermiddagen behövde bebis sova och storbarnen rastas så vi gav oss ut på en promenad. Jag tog med mig två plastbyttor ifall att vi skulle hitta blåbär och tur var väl det. 2 timmar ute i skogen runt hörnet och jag fick dra hem barnen. De plockade över en liter för hand och ska visst ut innan frukost imorgon för mer blåbär! 


En del av den dyrbara skörden som jag fick vakta medan plockandet fortgick.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s