För oss med magmuskler…

…det vill säga oss ALLA.

Mammamage-appen är grym! Jag har skrivit en massa om den och om dess funktion, bland annat HÄR, och söker du på mammamage i sökfunktion i övre hörnet kan du läsa mer, och den är verkligen så grym som jag skriver!


Charlie är drygt 15 veckor nu och jag har ett fåtal pass kvar på nivå 7, den sista nivån i appen. Det betyder att varje nivå, med 10 övningsomgångar, tagit mig ungefär 2 veckor att genomföra. Allt enligt plan.

Tanken har varit att köra 4-5 pass/v utöver de aktiveringsövningar (rena knipövningar) som jag påminner mig själv om när jag ammar, promenerar eller bara sitter i soffan, och det har jag hållt.

Nu är inte mammamageappen enbart att förknippa med knipövningar utan det handlar om att få kontroll, eller snarare TA kontrollen över de inre bålmusklerna, något jag är på god väg att göra. För bara för att appen är snart igenomgången betyder inte det att jag är klar. Nej. Min tanke är att radera appens data och börja om från början. 

Varför undrar ni? Jo, jag vill inte komma ifrån de enklare, men ack så viktiga, övningarna bara för att min kropp klarar av mer. För mig är inte bålstabilitet lika med hur många kilo viktplattan jag kör russian twist med väger utan att klara av vardagen utan att kroppen felbelastas och jag får ont.

Har du ännu inte testat Mammamage-appen rekommenderar jag den varmt. För både kvinnor och män. Alla med magmuskler.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s