Laddar om

Inser att jag inte bloggat på snart en vecka. Orsak – bebis. Eller mitt söta lilla monster. Som en solstråle på dagen, monster om natten. Jag är uppe och ammar/nattar om/ger trygghet mer än jag sover och efter en vecka med sådant är jag inte kaxig.

Håller igång träningen med besök på gymmet i förra veckan, bebis sovande hemma med pappan – alla nöjda, och en massa långpromenader – även då en nöjd bebis i vagnen.

Imorgon kör kidsen igång med hockeycamp sin sista sommarlovsvecka och jag har bokat in mig på inte mindre än 3 strong mama klasser denna vecka. Intalat mig att bebis ska sova bättre nu, om inte annat så har jag en anledning att bita ihop och få upp energinivåerna med lite träning!


En bild från veckan då jag fick med mina killar på en långpromenad. Löparjackan från Craft reflekterar jättebra och passar för lite mörkare höstkvällar som komma skall. Tights, reafynd från Nike. Vagnen är vår Urban Jungle från Mountain Buggy.

Annonser

Ett svar till “Laddar om”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s