CRAFT Cover – nyheter och favoriter kombineras

Jag tränar inte särskilt mycket inomhus just nu, utöver de mammapass jag och Charlie går på ett par gånger i veckan. Utöver det är det långpromenader och jogg utomhus som gäller. Oavsett väder. Den friska utomhusluften är lite av en ”lifesaver” för mig bland sömnlösa nätter och lite för högljudd bebis då och då.

Mina favoriter i träningsgarderoben när det kommer till funktionella träningskläder som passar under lite kallare väder kommer samtliga från Craft. Ett och samma märke, rakt igenom. Länge kombinerade jag märken hej vilt men för att kunna ha hållbara kläder som kan kombineras mellan kollektionerna, och åren, återkom jag alltid till Craft (det är ett längdskidåkarmärke för mig från början) och där är vi nu. Lager på lager är A och O för mig. Det ska bara fungera utan att jag behöver tänka, underställ – mellanlager vid behov – vind/vattenmotstånd ytterst.

Min äldsta vindjacka från Craft är inne på 13-14 år nu och ser likadan ut som då den var ny och helt oanvänd – och tro mig, den har använts i massor!

Höstens nyheter från Craft lär inte göra användaren besviken. Vad sägs om löparkjolar och värmande shorts att dra över tightsen för lite extra värme när vinden blåser kallt – eller när det bara är så där äckligt rått ute som det tenderar att bli i Stockholm när vi närmar oss vintermånaderna och snön lyser med sin frånvaro.

”Klassiskt svenskt höst- och vinterväder ställer krav på dina träningskläder. Nya kollektionen Cover är utvecklad för att hålla dig torr och varm när det är blött och kallt under löprundan, tack vare vind- och vattenavvisande material.”

Craft Cover 6

”I kollektionen finns jacka, tröja, tights och kjol. Beroende på vad du väljer att ha närmast kroppen passar Cover bra för löpning och annan utomhusträning när kylan kryper på.

Anpassa ditt underställ efter utomhustemperaturen så blir Cover Jacket eller Cover Thermal Wind Top användbara plagg i garderoben under stora delar av höst, vinter och tidig vår.

Cover Thermal Tights är tights med flossad insida medan Cover Wind Tights har såväl flossad insida som vindavvisande material utanpå – och ger bra skydd för kalla och blåsiga dagar i höst och vinter. 

Cover Warm Skirt blir din bästa vän när det är som allra kallast – men fungerar också bra som ett skönt skydd över tunnare tights i höst.”

Craft Cover 1

Craft Cover 2

Craft Cover 5Craft Cover 3

VILKET ÄR DITT FAVORITMÄRKE NÄR DET KOMMER TILL TRÄNINGSKLÄDER?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s