Loppi Höstpepp

Charlie och jag gjorde en sällsynt tripp in till city idag för att under ett par timmar hänga med ett gäng inbjudna bloggare och andra i Erik Erikssonhallen på Skeppsholmen.

LOPPI bjöd till deras event Höstpepp och när det för en gångs skull inte krockade med andra aktiviteter passade vi på och det blev ett par intensiva timmar, åtminstone för den yngre av oss.

Fotograf: Jessica Sundberg.

Ett fullspäckat eventschema som konferenciärerna Cecilia Ehrling och Hugo Rosas guidade gästerna igenom innehöll bland annat träningstips från alla vår Lofsan, kosttips från Ola Lauritzson (GI-matgurun kan vi väl kalla honom) och modevisning med höstnyheter från Ellos. Lunch från en av mina favoriter, Panini, där många av mina jobbluncher inhandlas ifrån när jag jobbar inne i stan. Fick även ett glas (alkoholfritt)bubbel från Silja Line som informerade om sina fartyg och kryssningar.

Det jag fastnade mest för, nu när vi närmar oss den fasen med Charlie, var ett för mig nytt barnmatsmärke – Alex&Phil ”supermat för superungar” – som erbjuder barnmat i smarta påsar med skruvbar kork. Innehållet passar Charlie då det är helt fritt från mjölk och kommer att testas framöver när bebis närmar sig rekommenderad ålder på 6 månader.

Andra favoriter som fanns representerade var vitaminerna från Kids Zoo som våra storbarn äter varje dag i kombination med sin vanliga mat. Ett enkelt sätt att få i sig barn de extra vitaminerna under årets mörka månader.


Som vanligt ett fartfyllt event som Loppi kännetecknas av, stundtals väldigt trångt dock i lokalen och många med bebisar, mig själv inkluderat, hade nog gärna sett en lokal där barnvagnar fick plats. Det var varmt nog utan bebis till värmeelement på magen men där trivdes han ju gott och sov större delen av eventet! Mycket fokus på mat med flertalet, konkurrerande aktörer, på plats. Själv saknade jag representant från ett träningsföretag – en höststart innebär för många, precis som Lofsan kommenterade från scenen, även en träningsstart för att orka med de mörka timmarna vi har framför oss.

Fotograf: Jessica Sundberg.

Efter denna stund av egentid (det räknas väl som det när bebis sover hela tiden på magen i Ergobaby adapten?) tog jag snabbt bilen hem och bytte om till fotbollskläder och tränarrollen och med våra tjejer tog vi oss an höstens första seriematch som tjejerna regerade i sedvanlig ordning. 6-0 oss avslutar denna härliga helg!

Annonser

2 svar till “Loppi Höstpepp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s