Regnig måndag och stark mamma

Hade det inte varit för Norahs nya cykel, som vi febrilt monterade ihop sent igår kväll efter att alla barn somnat, hade det varit jag som hade fått springa de fåtal meter vi har till bilen i regnet och köra barnen till skolan. Men nu lockade cykeln och då regnkläderna var hemma var det två glada barn som cyklade iväg i ösregnet imorse. Själv lallade jag tacksamt omkring i morgonrock här hemma med värst bästa Charlie, på toppenhumör, som sällskap. (Vi fick mag medicin på recept till honom i fredags och ”peppar peppar” så verkar det hjälpa direkt mot svedan från hans uppstötningar – glad och utsövd bebis skapar en glad och utsövd mamma som orkar).

Då min träning i stort sett var obefintlig förra veckan på grund av förkylningen som försökte få mig på fall, men misslyckades, såg jag fram emot förmiddagens Strong Mama på SATS. Denna gången i Haninge till min stora glädje. Restiden halverades och någonstans i det indirekta ”schema” jag ändå har med att vara hemma när Norah kommer hem mellan 13 och 14 så är all tid jag kan spara in väldigt dyrbar just nu.

Charlie sov de 15 minuter det tar till gymmet och sedan var han vaken och rätt nöjd passet igenom. Jag kunde fokusera på styrkeövningarna och fick upp flåset rejält. Känner fortsatt att jag är stark och att jag inte har tappat särskilt mycket i styrka sedan före graviditeten. Det jag får jobba med är balans som hänger ihop med bålstabiliteten.

Även imorgon har jag ett pass med Strong Mama inbokat då resten av veckan är vigd åt andra aktiviteter. Jag får helt enkelt passa på när tid finns i min föräldralediga vardag.

Och det här med att få bebis att vara lika engagerad i bilder – det går sådär. Han är ju aldrig still utan sprattlar runt, vårt lilla yrväder. Fast kan man vänta sig något annat med aktiv familj i övrigt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s