Dags att öka träningsdosen

Idag gjorde vi ett framsteg här hemma, Charlie och jag. Vi lyckades vara ifrån varandra i närmare 3 timmar – ett nytt rekord. Med hans medicin (han behandlas mot reflux) som förvandlat honom till en glad bebis, i kombination med hans nyfikenhet till smakportioner (smaksensationer kanske det kallas men hemma hos oss erbjuder vi så mycket han själv vill eftersom bajseriet funkar finemang) både sover han och håller sig mätt betydligt längre än förut och jag kan komma iväg lite själv också då han inte är enbart beroende utav amningen.

Idag åkte endast Norah och jag iväg på hennes fotbollsmatch vilket var jättekul då jag kunde fokusera hundra på tjejerna och coacha dem (3-3 mot värsta rivalerna i Hanviken) medan Charlie hade egentid hemma med M. Att de sedan hade sovit större delen av tiden vi var borde gjorde mig inget. Bebis var glad hemma och åt sin sötpotatis/majs-lunch med god aptit när vi kom hem!

Således känner jag också att det är dags att ta min egen träning till nästa nivå – lunchpass. Strong mama i all ära men jag måste få svettas och ta ut mig i puls någon gång också. 

Därför är jag nu inbokad på inte mindre än 4 pass nästa vecka. 2 Strong mama men sedan 2 st 30 minuters pass från det ordinarie programmet så att säga, HIIT Cykel och Core. Det är min Strong mama instruktör som kör bägge passen och hon har lovat att det jag inte kan köra på core går lätt att anpassa, men att det mesta ska vara ok för mammamagen.


Älskar statistikkurvan i SATS-appen. Den pushar mig lite extra.

I och med detta skall även Charlie skolas in på Mini SATS. Min tanke är att stanna där en stund på måndag efter Strong mama och känna av läget, skriva in honom osv för att sedan på fredag, förhoppningsvis kunna ha en nöjd kille där i åtminstone 30 minuter. Det vore guld värt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s