Tisdagssurr

Veckorna rullar på, har lite smått börjat tänka på möjliga aktiviteter för höstlovet. Dagarna fulls med aktiviteter och jag känner att vi har hittat någon slags rutin även nu. 

Natten till idag spenderades på gästsoffan i bebis rum. Han gnällde medt hela tiden och jag orkar inte springa fram och tillbaka in till honom hela tiden (hans rum ligger vägg i vägg med vårt och vi har babywatcher på nattetid – att ha honom i vårt rum funkar inte gör då är jag vaken hela nätterna). Denna underbara bebistid! Hann med ett läsa ett par bloggar där i nattmössan – tack Lisa för din energi och Petra för inspiration och för dina raka och ärliga inlägg!

Vaknar med den värsta träningsvärken på länge – heja Strong Mama och tar mig ut på en timmes promenad i septembersolen och bara njuter. 

En powernap (mammaledighetslyx) med bebis på eftermiddagen innan Jr kommer hem från skolan. Mini fixade lekdejt med bästis direkt efter skolan. Vi har företagsamma barn.

Minis och min tisdagsdejt (med Charlie som bihang) medan Jr tränar fotboll. Tjejtid med fika och nu äcen läxläsning. Idag på Starbucks. Såpass mysigt att Jr nu efterfrågat samma slags veckodejt när mini tränar.

Nu – ett försök till att stoppa förfallet av denna mamma. Hårfärg och nagellack ger den där extra boosten man behöver. Ett besök till frissan vore trevligt också, när det nu kan klämmas in i schemat!

 

 Det mest spännande just nu. Att botanisera bland barnmaten i butiken. Ekologiskt och mjölkfritt. Nej, inget egenlagat här. Det hinns inte med. Och ärligt, hur smidigt är det inte med dessa squeezeflaskor från Ellas Kitchen – favoriten hos Charlie.

Annonser

Ett svar till “Tisdagssurr”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s