Höstmåndag med andra planer

Vaknar upp till en strålande sol och det känns i den kyligare luften att hösten är här på riktigt. Härligt. För hur skön värmen än har varit ser jag fram emot att inte behöva svettas ihjäl så fort jag rör mig utanför ytterdörren.

Måndag innebär oftast något tröttare barn att få upp ur sängen och denna morgon var inget undantag. Det har varit en rolig men intensiv helg för våra barn med både fotbollsmatcher och igår även ishockey. Norah blev oväntat inkallad på fotbollsmatch i lördags efter att ha tränat 1,5 timme på is med tjejlaget och avslutade helgen med att stå som målvakt på hockeycup under 5 matcher medan Jr både tränade och spelade match tillsammans med sina lagkompisar mot ett lag i Norrort. Långa dagar men det är med stora leende på läpparna som barnen ger sig in i allt och så länge det är så finns vi där och skjutsar och stöttar bäst vi kan!

För Charlies och min egen del brukar måndagar innebära ett Strong Mama pass på SATS. Idag gör vi dock tvärtom. Då jag såg att solen sken avbokade jag faktiskt passet tidigare imorse och bestämde mig för att satsa på en massa sol och frisk luft idag. Det får helt enkelt bli en långpromenad bort till utegymmet där jag ska möta upp en föräldraledig kompis och träna igenom kroppen innan jag promenerar hem igen. Win win för både C och mig då han får sova gott i någon timme i vagnen och jag får min dagliga träningsdos.

Vad tränar du idag?


Måste även visa upp vår superduktiga tjej som i helgen fick ta emot pokalen för sitt hockeylag. Flickornas första turnering för säsongen och en andra plats efter ett lag som var betydligt äldre i genomsnitt än våra tjejer. Så stolt blir man!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s