Nytt

Vad säger ni om det nya här på bloggen? Jag har tänkt länge och väl på att uppdatera litegrann när det kommer till utseendet och utan att ha använt mig av något designproffs tycker jag att det blev riktigt bra. Lite finjusteringar kvarstår i innehåll på extrasidorna så att säga men i övrigt så är det mesta i ordning.

Den största skillnaden är ändå innehållet. Bloggens namn LindaKW – Aktiv Vardag är en modifiering av det tidigare – Träning & Hälsa men nu blir det mer ett allmänt fokus på vår vardag här, inte bara just mina specifika träningspass utan även det vi gör tillsammans, eller det barnen gör. Mitt liv är så mycket mer än bara specifika träningspass och just det aktiva livet vill jag fokusera på. Jag tänker att eftersom vi lever ett sånt aktivt liv med vår egen träning, barnens aktiviteter och så en bebis på det är det många som undrar hur tusan vi får ihop det med jobb och allt det andra. Kanske kan detta inspirera och motivera någon av er till att också klara ett stundtals hektiskt, men samtidigt ett alldeles underbart liv med träning i fokus!

Bloggen kommer att fortsätta tipsa er läsare om smarta träningspass precis som tidigare, i kombination med vardagsglimtar, tänkvärda saker om träning som poppar upp i mitt huvud samt en del kost&matlagning när andan faller på.

Slutligen fortsätter jag att erbjuda mina coachningstjänster för både löpare och längdskidåkare. Mer om det läser du under ”Coachning”.


Kom gärna med förslag på förbättringar, vad vill du läsa om osv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s