På rymmen från bebis – biobesök med Bridget Jones

Efter en mycket tidig morgon imorse – M tog över stafettpinnen, det vill säga Charlie, strax därefter – somnade jag om en timme innan det var dags att kliva upp och ladda om som coach inför tjejernas sista seriematch i fotboll. 

Norahs lag består av ett gäng fantastiskt deivna tjejer som återigen visade var skåpet skulle stå och avslutade säsongen med 14-0 i hemmaseger. All eloge till tjejerna jag har äran att få träna.

Direkt därifrån till Farsta för att släppa av Norah på laserdome kalas, verkar vara det senaste, och därefter 2 timmars ”egentid” med bara Charlie. Att vara två vuxna på en bebis är en barnlek nu med trean, annat var det när vi var förstagångsföräldrar. Lite tryggare och det är inte mycket vi stressar oss upp över.

Vid 3-tiden hämtade jag upp min vän L för att rymma iväg ett par timmar bara hon och jag. Bio och sushi stod på schemat och således även första längre frånvaron från Charlie. Och de 5 timmar som det till slut nästan blev hade gått hur bra som helst. Urpumpad mjölk i nappflaska och ris/fruktpuré till mat och han var mycket glad när jag kom hem igen!

Det har tagit 5,5 månad för mig att vara redo för att lämna Charlie en längre stund. Det är länge kan många tycka men jag har inte känt behovet av det – jag vet att jag har all tid i världen för mig själv och passar på att njuta av stunden med bebis i familjen så mycket jag bara kan. Sedan är Charlie en väldigt enkel bebis att ha med överallt så då har jag tagit med honom dit jag behövt åka helt enkelt. Dock var en stund på bio och en snabb middag därefter precis perfekt en dag som denna och då Norah följde med kompis hem från kalaset och Felix är på Gotland med hockeylaget kunde M fokusera på Charlie till 100% vilket gjorde timmarna utan mig hemma mycket smidiga. Mycket glad över att det fungerade så bra som det gjorde men både nappflaska och pappa som matade!

Och filmen då, Bridget Jones’s Baby – UNDERBAR! Gillade du de tidigare filmerna med Renée Zellweger i huvudrollen kommer inte denna göra dig besviken heller. 2 timmar asgarv, tårar (något hormonell är jag nog fortfarande!) och stundtals saknade jag även skämskudden. Har du inte sett den, ta med bästa tjejkompisen och gå och se den!

Nu är det läggdags som gäller då vi ska upp tidigt imorgon och hänga i en ishall på Norahs hockeycup lite mer än halva dagen. Ska bli kul att se henne spela cup med killaget hon spelar med! Häng med på Instagram @lindakws !

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s