Hockeysöndag och Gotlänningen är hemma igen

Eftersom min så (icke) underbara bebis till son väckte mig en gång i halvtimmen från 04 i morse var jag mer än vaken när Norahs väckarklocka drog igång klockan 06 i morse. Hon är en dam av ordning, vår dotter, och ska det åkas iväg på hockey cup så är hon planeringsmänniska nummer ett och ska ha koll på allt. Undrar vem hon brås på…hmmm…kan vara mor sin. Kanske. Vi säger så.


Upplands Väsby var målet för dagens hockey cup som Norah var kallad till tillsammans med de övriga spelarna i Team08. Norah och 17 killar med andra ord. Det finns ju en tjej till men hon spelar inte matcher. Inte än. Och det visade sig att det mycket väl behövdes en tjej i ett av lagen då hon faktiskt var den som avgjorde sista matchen ( 3 mål – heja!) och således även såg till att vi vann åtminstone en match. Tur att det är början på säsongen sa vi föräldrar i kör från läktaren då barnen stundtals jagade sina egna medspelare för att försöka sno pucken av varandra. Underbart och ett väldigt vanligt förekommande fenomen i denna ålder.


Den andra hockeyspelaren fick vi hem för en stund sedan efter hans träningsläger på Gotland. Han verkar ha haft en helt fantastisk helg och kunde inte sluta bubbla och babbla och allt de gjort under helgen, alla teknikövningar han klarat av och de mål som han fått in under träningsmatcherna de spelat mot Visbylaget. ”Festen” på hotellrummet var väl värt att nämna också – med tydlig notering på att de faktiskt fick lägga sig vid 21 trots allt. Ordning och reda ska det vara.

Imorgon väntar en välförtjänad vilodag för honom medan Norah redan nu laddar för morgondagens fotbollsträning. Vi kör vidare med fotbollen parallellt med ishockeyn oktober ut då vi har 2 cuper inplanerade för Norahs lag. Själv tar jag med mig Charlie till StrongMama, hur trötta vi än är – men med tanke på att bebis inte sov något mellan 14 och 19 idag borde han sova större delen av natten utan några värre fadäser. Håll tummarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s