Spinning på egen hand

Vi har som sagt fullt upp med att hinna med barnens aktiviteter kvällstid vilket gör att är det någon som skall träna kvällstid i denna familj så är det maken. Han jobbar dagarna långa och då jag ändå är hemma dagtid och har möjlighet att träna då är det ganska självklart att han ska träna när han väl kan efter jobbet. En gemensam överenskommelse som fungerar väl ut för oss och gör att vi båda får den träning vi så älskar och mår bra av utan att det tar tid från den andras träning.

Med mamma på besök här sedan i lördags för lite barnpassning av Norah under gårdagen fick jag i morse möjlighet att dra iväg en stund till gymmet. Charlie fick sin morgongröt (gröt blandad med fruktpuré går ner riktigt bra faktiskt) och efter lite amning på det innan jag stack iväg somnade han bra även utan mig i närheten, vilket känns riktigt bra för mig. Han sov närmare 2,5 timme på förmiddagen varav jag var borta 2 timmar på SATS här hemma i Haninge.

Då jag som oftast kör styrkepass med Charlie i släptåg passade jag faktiskt på att låna en cykel i spinningsalen idag. Då det inte är några pass där dagtid måndagar funkade det alldeles ypperligt och jag fick mig en ordentlig genomkörare på 45 minuter innan lite yinyoga liknande stretch och dusch. Oftast brukar det inte vara några problem att låna en sal så länge det inte är några andra pass där. Egen musik på mobilen och med hörlurar på och du kan trampa på rätt bra vill jag påstå. Ingen som skriker på dig för att du ska öka men har du tagit dig hela vägen till gymmet är du antagligen motiverad nog för att vilja!

Således – mina spinningpass återuppstår dagen till ära. Vill du testa, kör första låten som uppvärmning, andra som lite pulshöjare och sedan varvar du sitta och står låtarna igenom, stå upp i refrängerna och sitt ner i verserna. Vill du sitta ner hela tiden drar du bara på mer motstånd i refrängerna. Jag lovar att du blir trött (och galet svettig).

Lite olika pass hittar du här nedan:

Jag längtar så tills jag kan köra klasser igen. Just nu är det bara det praktiska, även kallat vardag och livet, som gör att jag inte får till egna pass i vårt schema.

Annonser

2 svar till “Spinning på egen hand”

    1. Men åh, ett stort lycka till med bebisen – första är alltid speciellt. Min första är 10,5 nu men fortfarande min ”bebis”😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s