Helgen som kom och gick – fotboll, hockey och bebis som fyller halvåret

Hej och hå så kom söndagen igen. Inte för att det egentligen spelar någon roll för mig som föräldraledig – mest bara att jag ska få upp två tweenies som mer än gärna sover länge på morgonen, 2 veckor till, sen är det höstlov! Vi längtar alla! En aktiv men hanterbar helg kan vi sammanfatta de två senaste dagarna – jag börjar inse vikten av tidsinställda inlägg här för er tappra läsare som väl undrar vad jag gör på helgerna då jag aldrig hinner skriva något här annars.

I helgen så har det spelats fotboll hela lördagen lång. Felix lag avslutade utomhussäsongen med att spela cup i Skarpnäck och avslutade med en tredje plats. För Norahs del hade vi hoppats på lite mer motstånd för våra oövervinnerliga tjejer och i och med detta tagit oss till andra sidan stan, närmare bestämt Spånga. En cup med 4 matcher där vi väl på plats egentligen bara hade lite motstånd i den andra matchen och detta på grund av spelare som blev trötta och inte orkade springa. Lite ombyte bland positionerna och därefter var det aldrig något mer snack om saken. Övertygande segrar och obesegrade igenom cupen. Lite synd att småtjejerna inte får spela slutspel kan jag tycka, men sådana är reglerna och det är nog bara bra…


Om lördagen bestod av fotboll var söndagen dagen för hockey. Träning och matchknatte. M fick rodda allt detta själv då jag lyckades smita iväg ett par timmar (läs 5) på ett spännande träningsevent som jag kommer att berätta mer om senare. Just nu är detta allt ni får.


Familjen lilla charmtroll har som ni förstår fått hänga med på det mesta i helgen och han gör det fortsatt med bravur. Så klart att han blir lite upprörd ibland när orken tryter, vem blir inte det, men att somna i en fotbollshall eller i ishallen i famnen på  mig, sittandes på läktaren – aldrig några problem. Han som fyller 6 månader idag, vårt lilla charmtroll. Busen lyser i ögonen på honom om när han knäcker kryp-koden, vilket verkar ske vilken dag som helst nu, kommer det att bli än mer fart på honom. Men det är bara härligt!

Nu laddar vi om för en ny vecka, StrongMama och mer fotboll och hockey står på schemat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s