Musikmåndag återuppstår

Jag tänker att det är dags att pigga upp höstmörkret med lite musiktips. Jag längtar efter spinning klasser, skall försöka komma iväg på några nu under höstlovsveckan som kommer v 44 och vi är storbarnlediga (mina föräldrar ville ha barnen hela veckan – varsågod sa vi) samtidigt som M faktiskt är ledig den veckan. Jag tänker mig lunchklasser, M får ta kvällarna på gymmet då jag fortfarande behövs för nattning av C i form av mat depå.

Love runs out av OneRepublic är en backfavorit. Jättetungt ska det vara och gärna i slutet av ett pass när det bränner rejält i benen redan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s