Libero Baby Buzz – vara delaktig under graviditeten

Inläggen angående graviditeten och graviditetsrelaterade ämnen försvann från bloggen i samma sekund som Charlie tittade ut, men här kommer ett tips som jag hade haffat direkt under graviditeten. Nya Libero Baby Buzz.

Tidigare idag var Charlie och jag inbjudna med ett litet gäng bloggare, gravida och med yngre barn, för att under en lunch på Rum för Barn i Kulturhuset ta del av Liberos nyhet – Baby Buzz. Baby Buzz är ett armband som används av den gravida och dennes partner genom att den blivande mamman kan trycka på en knapp på sitt armband och via en app, som dessa armband är sammankopplade igenom, skickas denna knapptryckning till mottagaren, dvs partnern, som en vibration på dennes armband.

Jag gillar dessa lite mindre event där jag hinner prata med de flesta och inte behöver stressa runt. Blir lugnare för barnen också.

Charlies första besök på Rum för Barn på Kulturhuset här i Stockholm. Med Felix hängde jag här massor tillsammans med andra januari -06-bebisar. Inte lika mycket med Norah och nu med Challe tog det alltså över 6 månader innan vi hittade hit.

Det var inte en lugn stund under lunchen. Många bebisar och barn i krypåldern som alla hade sitt egna joller/skrik/mat-schema höll oss upptagna.

Dessa armband kan du som är medlem i Liberos medlemsklubb låna under din graviditet. När bebisen har kommit sänder du tillbaka armbandet, Libero byter ut själva armbandet och därefter kan nästa par blivande föräldrar ta över. Ekonomiskt med andra ord!
Jag tycker detta är coolt och hade gärna sett det under vår sista graviditet, med Charlie vill säga. Det var ju inte riktigt så att man kunde beställa sparkar och rörelser i magen i början just när M var hemma och när han reste en del med jobbet i slutet av min graviditet var det svårt att dela med sig av allt som jag upplevde rent fysiskt med bebisen i magen som levde rövare.

Libero är först på marknaden med denna, oklart om något liknande finns på annat håll i världen – någon som vet? – och egentligen tycker jag att det borde vara fler tillverkade av armband som tar vara på det här med tvåsamhet eller grupper. Tänk träning som ett exempel. Utmana varandra i träning eller träna med gemensamma mål i antal steg, och sammankoppla armband med varandra. Det borde bli en succé!

Annonser

Ett svar till “Libero Baby Buzz – vara delaktig under graviditeten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s