Linköping och premiär på Pinchos

Direkt efter frukost åkte vi rakavägen  ner till Linköping där M’s föräldrar bor. Vi passar på att få lite miljöombyte och bor en natt på Best Western mitt i city och bara hänger. 

Charlie är verkligen på sitt bästa humör vilket gör det till en fröjd att ha med honom på allt vi gör. Dock kan det ju förändras över natten så vi passar på nu.

Jag tog en sväng på stan efter lunch med en sovande C i vagnen och lite senare passade vi på att äta en tidig middag på en för oss ny restaurang, Pinchos.

Pinchos finns på ett antal halvstora orter i landet – och i Stockholmsområdet endast på leklandet Exploria i Botkyrka och har ett smart koncept tycker vi baserat på besöket ikväll.

Man bokar bord via hemsidan och laddar ner en app till mobilen henom vilken man beställer all mat&dryck. Alla ingredienser finns utskrivna vilket gör att de med allergier lätt kan se vad som passar dem från menyn. I appen får man sedan meddelande om när dryck och mat finns redo att hämtas till bordet – detta sköter du alltså själv – och även betalning kan göras genom appen. 


Maten då? Väldigt bra om du frågar mig. Prisvärda tapas av bra råvaror. Vi åt 3 tapas vardera (kycklingspett, dumplings, sashimi, risotto, hamburgare och plankstek) och delade även på en pommes på sötpotatis samt drack en öl (M) och läsk (moi) till och notan hamnade på under 400kr totalt.

Plankstek.

Kycklingspett.


De jättegoda sötpotatispommesen.


Charlie som vinglade runt i den något för stora barnstolen och provsmakade både pommes och dumpling innan han slocknade i vagnen.

Efter en kort promenad för inhandling av något gott till rummet (jag hade kunnat äta mig igenom hela menyn på Pinchos, amningshungrig som jag är) gick vi tillbaka till hotellrummet där C körde kvällsbus tills dess att han bokstavligen slocknade på två röda. Själv ska jag ta mig an bokklubbens nästa bok – Sofie Sarenbrants ”Vecka 36” innan jag ska sova. Längtar redan till morgondagens hotellfrukost!


Min svaghet, utöver chokladbollar – donuts i alla smaker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s