Långpromenad i novemberkyla och slutet av veckan

Vår ”barnlediga” vecka börjar närma sig slutet och vi är i skrivande stund på väg mot Fagersta för att hämta hem storbarnen. Hoppas på noll snöfall och få bilar på vägen!

Veckan har gått i ett, dock utan större stress. Träning med högre intensitet i form av långpass i spinningsalen och yoga hemma varvat med långpromenader som igår. 

Snålblåst och den där nollgradiga Stockholmskylan som tar sig igenom alla kläder. Nästan. Lager på lager är det enda som funkar – gärna med underställ (lager 1) följt av ytterligare ett lager med värmande tröja innan lager 2 (tänk värmande fleece) och slutligen skal (lager 3) som håller mot vinden. Detta alltså på överkroppen. På benen kör jag knähöga ullstrumpor och tights med flossad insida. Håller värmen bra!

Inte det mest uppiggande vädret men det är skönt med frisk luft.

Dussintals svanar och kanadagäss som bröstade upp sig mot varandra på åkern.

Vi fick till närmare 1,5 timme igår medan Charlie sov i vagnen – och när vi ändå talar sömn, barnet har börjat sova allt längre. Lösningen – mer mat och det med större bitar! 

Igår åt han sin fruktgröt när vi åt middag men gnällde efter mer och då fick han en liten smörgås (i småbitar) med en massa smör på och den gick ner i ett nafs. Lite amning på det och han somnade ovaggad i spjälsängen – bara det en vinst i sig! Därefter amning vid 23-tiden då jag gick och la mig och förstå chocken när vi vaknar 04 och han sovit gram till dess. Lite mer mat och han sov till 07.20 och var på strålande humör när M plockade upp honom ur sängen. Vilken lycka kan jag meddela!

Nu laddar vi för 24 timmar hemma hos mamma och pappa. God mat, barnpassning av C så vi kommer ut på en runda, bara M och jag, och en lång stund alldeles själv i bastun. Och nämnde jag sovmorgon imorgon? Lyx! På måndag kör vardagen igång igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s