Kommande veckans träning – en massa skoj!

Det känns som evighet sedan som jag var på gymmet och körde ett rejält jobbigt pass, fast det i verkligheten bara var ett par dagar sedan. Denna vecka som börjar imorgon har jag desto mer inplanerat.

Jag har den senaste veckan känt av en massa stress som samlats i kroppen och då är det jätteviktigt att jag kopplar in träningen och prioriterar den. Kombinationen stress (vet exakt vad den beror på så det behöver vi inte avhandla här) och den sömnbrist som jag lider av är huvudorsakerna och det jobbar jag med (ihop med Charlie för det sistnämda vill säga).

Barnen kör igång veckan med träningar och matcher redan imorgon och även om det i övrigt är en relativt lugn vecka utan några tidiga mornar till helgen så krävs det en hel del planering för att få ihop det hela. 

Med barnens schema satt har jag bokat in mig på inte mindre än 3 styrkepass och ett spinningpass denna vecka. Ett yogapass finns med i bakgrunden om något av de andra passen inte skulle gå att genomföra pga krockar med annat som kan komma unden resans gång, men jag känner verkligen att det ska bli kul med live-pass på gymmet snarare än online varianterna som jag körde hemifrån hela förra veckan när orken inte riktigt fanns där mentalt! 

Hur ser din träningsvecka ut?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s