Winterwonderland

Äntligen är snön här! Det har snöat sedan igår kväll och en del av dagen. Nu har vi tillräckligt för att det ska gå att åka både pulka och snowracer på gatan ner från vårt hus, något Norah tog fasta på nyss.

Lämnade av Jr i ishallen och därefter åktes det årets premiäråk för både Norah och Charlie i pulka. För den yngsta var det således pulkapremiär någonsin, något han tog med en viss skepsis, dock utan gråt.

I övrigt har vi tillbringat dagen hemma i soffan, småslumrat någonstans mellan USA presidentvalvakat och tandgnisslet (huuuur lång tid ska det ta innan de spricker igenom?!),  skönt med en oplanerad dag innan vi kör på med den mer intensiva delen av veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s