Hej fredag – nu laddar vi för helgen

Helt förundrad över det faktum att Charlie nu vaknat 1-2 gånger per natt hela veckan mot tidigare 8-10 gångerna gör även att jag sover, till och med drömmer, i min sköna säng och vaknar utvilad. Det i kombination med lite extra fokus på att äta bra och regelbundet gör under för orken och tålamodet – fokus på det framöver.

I dag är det fredag, vi har precis vinkat hej då till pappan i huset som skall vara borta till på söndag och väntar i skrivande stund på att köra veckans andra StrongMama pass. Charlie somnade i bilen och får slumra en stund till innan jag väcker honom! Träningsvärken från tidigare veckans träning och snöpromenader håller sig fast i musklerna så jag är förberedd på att passet kan bli tufft. Skönt att få svettas blir det oavsett!

Ikväll kör vårt hockeyrace igång för helgen; 3 matcher och 2 träningar på 2 dagar, i 4 olika ishallar, står på schemat. Lite planering och assistans av vänner och detta kommer att gå så bra! Jag har inga problem med att vara själv med barnen och det går ju faktiskt att be om hjälp när det behövs, något vi alla kan bli bättre på, inte sant?!

Och om vi har fullt upp i helgen tänkte jag ändå klämma in både lite yinyoga och ett smidigt hemmapass för benen som jag hittade hos Dubai-bosatta Ingers Instagram (@ingerindubai):

3 varv av följande;

  • 10+10 split squats
  • 10+10 alternating lunges
  • 10+10 reverse lunges
  • 20 squats 


Vad händer hos dig i helgen?

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s