Så stolt – livet som hockeymorsa

2 ishallar, 3 matcher, 1 målis & en buse till son som åkte på utvisning. Det sammanfattar dagen rätt bra. Jag är helt slut känner jag och efter att ha fyllt bilen till max med allt, tagit genvägen till middag via Donkens drive through, nattat barn (burit 30 kilo trött geleklump till dotter/målis) känner jag att jag fixar det mesta. Som det ska vara i en familj. Vi kan inte alltid göra allt tillsammans och dagar som dessa är det bara att bita ihop för när man ser glädjen i barnens ögon är det värt ALLT SLIT!

Vi har ett fantastiskt gäng vänner & hockeyföräldrar som hjälpt oss en massa idag – extra tack till er – och kidsen som kört en lång dag utan minsta gnäll, inte minst den yngste av dem som äter/sover/bajsar överallt och bara är så glad. Det gör livet lite lättare.


Bästa goalin, Norah.


Dessa två, vänner i vått&torrt. 3 veckor när de träffades första gången, ikväll möttes de på isen för första gången. Och nej, de är inte släkt även om de är rätt lika. En fråga vi fått tisen ggr om under killarnas, snart, 11 år i livet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s