Charlie 7 månader – stanna tiden

Charlie blir 7 månader idag och aldrig har det väl känts att som att tiden går för fort som nu. 4 månader kvar av föräldraledigheten och jag är inte på några sätt redo att släppa min sista bebis ifrån mig. Inte alls.


Detta charmtroll som hade ett par tuffa månader med magproblem och som nu är så glad, men väldigt bestämd, hela dagarna. Ja, han sover ju nästan hela nätterna nu också! Ordet nej från oss genererar ett asgarv liksom åsynen av syskonen som han dyrkar över allt annat. I överlag är större barn mer intressanta än bebisar – säkerligen  då vi hängt större delen av hans liv i olika idrottsliga sammanhang där han träffar på alla storbarnens kompisar med syskon.

Snart kryper han också, ålar fram gör han redan men inte så snabbt tack och lov, något som kommer öka på farten här hemma rejält kan jag lova! Det bästa vi har skapat och det helt klart mest roande här hemma, det är vår Charlie. Det går inte en dag utan att jag hör storbarnen ösa sin kärlek över lillebror, sådant värmer i mammahjärtat och vetskapen om att Charlie kommer att ha de bästa vägledarna för honom när han blir större känns tryggt, han är trots allt vår sladdis.

Annonser

4 svar till “Charlie 7 månader – stanna tiden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s