Cykel, hockey och nybliven 8-åring

Den här veckan har gått i galen fart och det har även inkluderat en massa oplanerade saker. Som 3 timmar spinning på lika många dagar till exempel.

Det är nu officiellt att jag börjar instruera på SATS i Haninge (no hard feelings för Friskis – bara att jag behöver komma vidare i mitt instuerande). Eller börjar, jag började imorse – något jag blev tillfrågad om i onsdags. Snabba puckar men det är väl bara att tuta och köra tänker jag. Ibland är det bra att inte hinna tänka och det blev ju bra imorse av det med. Fullsatt klass så när som på ett par cyklar och svetten droppade rejält från alla en timme senare. Kunde inte ha fått en bättre start! 2 timmar själv på cykel för att förbereda mig och sedan 1 timme idag i kombination med 2 strong mama pass under veckan – känns som att min träningskvot för veckan är fylld!

Från cykelpasset, med en stunds andningspaus (amningspaus för Charlie) hemma, drog vi därefter vidare till ishallen där Norah hade träning och Felix spelade match därefter. Ska barnen ha tidskrävande aktiviteter är det tacksamt att de kommer direkt efter varandra och är i samma ishall. 


Felix och jag tog bussen till ishallen då hans samling var en timme efter Norahs. Jag tycker bussen är ett supersmidigt färdmedel – tar 20 min dörr till dörr och Charlie somnar snabbt i vagnen. Så även idag.

Idag är det även den 19. November, Elisabethdagen, och således även Norahs åttonde födelsedag. Födelsebarnet har själv sagt ifrån all fotografering vilket vi får respektera, men verkade nöjd med dagen och alla fina paket hon fick; hockeyhandskar, streethockeyskydd, fotbad och biljetter till Idol finalen i salig blandning. 

Imorgon väntar ännu en spännande och utvecklande dag – men mer om det imorgon. Nu kallar både säng och bebis. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s