Puls & watt – dags att utvecklas i cykelsadeln

Ni vet den där känslan när ni gör något som ger det där härliga ”wow”-effekten gång på gång. När man vet att det man gör är så mycket JAG och att valet man gjort inte kunde ha blivit bättre?! Så har min dag varit idag.

Cykelutbildning. Puls och watt för att vara exakt, på nyrenoverade SATS SoFo (f d gamla SATS Söder som jag verkligen kan rekommendera, vilken anläggning!). 8 timmar korvstoppning, vilket det ju blir när så mycket info som möjligt ska in på kort tid, men åh så roligt!


Fokus har legat på puls och watt hela dagen. Mycket intressant.

Vi har kombinerat teori med praktik och kört lite mer än 2,5 timme på cykeln i olika intensiteter. Trött i både huvud och kropp, det är jag!


Blev lite svettig med. Kortet taget efter de sista 30-20-10 intervallerna då jag hade mjölksyra och spykänsla uppe i halsen.

Nu ser jag fram emot att skapa nya passupplägg framöver och utmana deltagarna än mer. Färdiglärd är jag absolut inte, lär aldrig bli det, men ett litet frö av kunskap är sått och nu ska det gro. Vem vet vad det blir av detta?!

Och hemma då, jovars, superpappan har skött markservicen med alla tre barnen (den yngste utan amning i närmare 10 timmar och även det hade gått galant vilket är skönt när man behöver komma iväg på saker) och fixat både hockeymatcher och träningar. Tacksam över att jag kan fortsätta förverkliga min passion även med bebis i huset!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s