Långpromenad i novembersolen och BVC

Som både Norah och reklamen på tv säger – ”Det måste vara klimathotet” så är ju vädret minst sagt konstigt. Typiskt Stockholm om du frågar mig men jag drömmer fortfarande om, och hoppas på att få uppleva, barndomens vita vintrar där man lekte i snön tills föräldrarna ropade in en och kinderna var så där härligt frostbitna. 


Som det är just nu känns det långt bort men jag passar på att njuta av dagar som dessa nu. Solsken och klarblå himmel höll mig sällskap på förmiddagens promenad till och från Västerhaninge där Charlie går på BVC och där vi hade en tid för vikt&längd samt läkarbesök. 8,2 kilo bebia fördelat på 68 cm. Kort&knubbig är han, vår Challe.


Charlie sov både på vägen dit och hem så jag passade på att plugga i hörlurarna och lyssna på favoritmusiken under promenaden. Egentid på sätt och vis och ett skönt sätt att koppla av på tycker jag.

Det fick bli dagens aktivitet utanför huset. M kör julfest med jobbet idag, imorgon är det min tur, så resten av dagen hör hemma ägnas åt barn med kompisar, taxi till Felix hockeyträning och den utlovade hemmapizzan som står på (matkasse)middagsmenyn. Gott så här på en torsdag!

Annonser

Ett svar till “Långpromenad i novembersolen och BVC”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s