Söndag – veckan som gått i korthet

Åh vad jag önskar att jag hade något som kunde skriva ut alla tankar om blogginlägg så fort tanken kom upp i huvudet, det vill säga skriva inlägget och publicera bilder. Dagarna går i ett och tiden som ”blir över” är rätt begränsad just nu. Bättre planering och fler tidsinställda inlägg får bli receptet för året som komma skall, 2017.

Veckan då, jo, en mycket produktiv vecka när det kommer till min träning – 1 Shapepass som höll träningsvärken i kroppen större delen av veckan och på det ett StrongMama som troligen blev det sista StrongMama, åtminstone med bebis med på passet. Detta baserat på det faktum att Charlie den gångna veckan mer eller mindre börjat krypa på allvar och med den nyfikenhet han har i sig är han inte den bebis som sitter still utan är överallt och ingenstans. Viss assistans får man ju som tränande mamma av instruktören men jag kan inte gå på ett pass och förvänta mig att instruktören ägnar all tid åt min bebis som vägrar hålla sig på sin plats. Nej. Därför är det MiniSATS som gäller från och med start imorgon.


Lillskrutt på besök på Hockey Monkey (våra barns favoritbutik som enbart säljer hockeyprylar) där hans första klubba inhandlades… här väldigt still, i verkligheten not so much.

Jag lyckades även få till 2 långpromenader, något jag inte riktigt prioriterat under den senaste tiden utan sett som ett ”onödigt måste” för att komma ut och få lite frisk luft. Nu blev det istället dryga timmen med en god vän/granne och i fredags en promenad till kvällen för att få lite frisk luft när resten av familjen (minus Charlie underförstått) begav sig till Globen för att se Idol-finalen på plats.

Även barnen har fått sitt när det kommer till träningar och matcher. Felix veckade började med ett skridskoinköp efter att hans fötter protesterat med blåsor och skavsår. Med nya skridskor, i den gamla trogna modellen från Bauer, och formgjutna sulor skrinnar han fram som en helt ny kille och vilken skillnad på isen! Wow! 2 matcher för herrns del i veckan samt avslutning med fotbollslaget på The Beach i Södertälje igår gjorde hans vecka.

Sommarkänsla med sand mellan tårna medan snön föll ner utanför.

Från Södertälje igår till Järna, nära och bra för en gångs skull, och Norahs poolspel i ishockeyn med Flickor B laget som hon spelar i. Ännu en gång storspelar tjejerna och vinner sina matcher. Tyvärr kommer motståndarna, även denna gång, med för få spelare till poolspelet (varför man ens anmäler ett lag till poospel om man inte lyckas ha ett ordinarie team med tillräckligt många spelare, det är en gåta för mig och resten av de inblandade) vilket gör att Norah snällt hoppar in och spelar för Huddinge i 2 av matcherna. Således fick vi en hel eftermiddag som blev kväll i ishallen och det var lördagen, tack och lov i en varm ishallscafeteria. Vi kunde ha haft det värre!

Nu väntar ännu en intensiv vecka för oss innan barnen äntligen får sitt jullov. Vi längtar alla så efter sovmornar, i den mån det omfattar att inte behöva äta frukost klockan 7 och få iväg barnen till skolan i tid, för Charlie vaknar tidigt oavsett, och ett par veckor av lite lugn tillsammans både på hemmaplan och hos mina föräldrar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s