Prioriteringar och att passa på när tillfälle ges – mina första 5 km

I helgen har vi haft mina föräldrar på besök och så här i efterhand hade jag knappt överlevt mentalt om det inte varit för dem. M var borta fredag till söndag på flick-/damhockeysymposium i Linköping med övriga tränare och vi här hemma med både kalas, träningar och matcher på schemat. Lägg därtill att Norah hostade alldeles för mycket för att vara ok för skola i fredags och en bebis som tyckte att vakna en gång i timmen natten mellan söndag och måndag, natten innan var ingen hit den heller, var en bra idé – ja, minst sagt intensivt!

Träningen min blir många gånger den av hemmavariant när barnen och jag är ensamma men nu lyckades jag få till 2 bra tillfällen tack vare barnpassningen hemma, eller snarare uppmaningen om att ”passa på när vi ändå är här med barnen!”. Jag instruerade cykel på SATS i lördags och även om det inte kan räknas som något högkvalitativt pass blir ändå 55 minuter på cykel en skön svettig genomkörare för kroppen och det gav mig energi för att orka med resten av dagen.

Vilodag i söndags, hockeymatch med Jr på schemat och mys hemma med julgransfix hemma.

Igår sken solen och efter att ha småslumrat fram till 9.30 när bebis spexade med sina morföräldrar tog jag mig ut på en löptur. Absurt väder i december, hade klarat mig utan mössa och handskarna åkte ner i fickan efter halva rundan. 


Det blev ingen överdrivet lång runda utan 5 sköna kilometer runt i Tungelsta. Flåset är inte riktigt där det ska och jag vill jobba mer med löparspecifikastyrkeövningar, perfekt inomhusträning vintertid, men ser ljust på kommande rundor. Jag har saknat löpningen känner jag, för första gången på länge! En härlig känsla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s