Äntligen jullov – en tur till stan med barnen

Jullov i huset och det kickade vi igång med en rejäl sovmorgon, åtminstone för Jr, bebis och undertecknad. M jobbar fortfarande och fröken som då alltid är uppe i ottan. Skönt i alla fall att vara utvilad.

Efter frukost tog vi bilen till mitt jobb och parkerade där. Tänk er minimal portal in till innergård på Östermalm och den ångesten.Hualigen. Tog den lilla bilen (v40’n) för att vara på den säkra sidan kan jag meddela! Jag har 3,5 månad kvar av min föräldraledighet innan M tar över i 3 månader, för att jag återigen skall vara ledig i juli och del av augusti innan förskolestart. Jag har många goda vänner på kontoret, och då är det roligt att kika in då och då och så även idag. Barnen fikade på te och choklad och jag fick med mig årets julgåva och även den tavla jag vann på vårt konstlotteri. 

Lagom till lunchtid gav vi oss ut i den råa decemberkylan och tog en snabb promenad till TGIF, Friday’s, som barnen valt för dagens lunch. Barnvänligt koncept, lagom högljutt och mat som de flesta blir nöjda med. Så även våra barn!

Våra stora som är lika som bär efter Norahs omfrisering. Finaste!


Lillbus som skötte sig exemplariskt under hela dagen. Roade sig med….


….Babblarna. Funkar före, under och efter mat.  Alltid.

Next stop NK’s julskyltning som Jr redan besökt med skolan men varken Norah eller jag sett. Lika mysigt som alltid!


En lagom tröttsam dag som avslutades lugnt hemmavid med en bebis som slocknade på 2 sekunder, Jr&M på sen hockeyträning och Norah hos en kompis. Min egentid blev en kombo av tvättvikning och bålstabilitet i Tabataform. Alltid nåt!

Imorgon står löprunda med Challe i vagnen. Ser fram emot det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s