2017 – nu kör vi!

Hej! Minns ni mig fortfarande?

Ett par välförtjänta veckor där sociala medier inte direkt prioriterats. Jätteskönt känner jag och jag har hunnit tänka till om bloggens existens flertalet gånger. Ska jag, ska jag pausa, eller inte. Och vad kom jag fram till då? Att jag kör vidare, som jag själv vill. Aktiv vardag i fokus, det vill säga vårt liv – som vi lever väldigt aktivt – och där får ni fortsätta hänga med!

Ni som är nya här, välkomna – mycket trafik in via google på det här härliga nya året som gett oss en massa snö och solsken – där ni söker efter tips för längdskidåkning och kläder. Lovar mer av det även om det inte direkt blivit så mycket av den varan för mig själv den senaste tiden då annat prioriterats.

Idag började barnen skolan igen och med det kom även träningsvardagen igång. Inte för att vi direkt har legat på latsidan när det kommer till den biten, det har hunnits med både cuper och matcher i både fotboll och hockey under julledigheten, men just det här med att planera varje eftermiddag i detalj, det är i full gång.

Själv körde jag igång mina ordinarie cykelklasser på SATS redan i förra veckan. Onsdagar är det som gäller tills vidare, klockan 18 på SATS Haninge. Är du medlem så tycker jag att du skall boka in dig och komma och cykla med mig, och vill du gästspela så messar du mig så löser vi det!

Ikväll har vi hängt i ishallen med både träning och match på schemat (när jag tänker efter är det den 7.e dagen i rad som vi är i en ishall). Charlie trivs  som fisken i vattnet och den småkalla luften i ishallen har en sövande effekt på herrn som annars på något magiskt sätt lyckas hålla sig vaken uppemot 5-6 timmar utan en enda tupplur. Nätterna sover han med ett enda uppvak efter 5-7 timmar och då är det napp som gäller och han somnar om utan större fadäser. Så skönt att det äntligen vänt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s