Fredagsmys före fredagsfys – core till max

Min vän J beskrev sin dotter som är 4 dagar äldre än vår Charlie som en koalabebis som hänger på mammans mage och lite samma är status här hos oss. En självständig bebis som stundtals påminner min mer om en 3 månaders som slumrar sött på mitt bröst snarare än den snart 9-månaders tokvilda bebis han ju de facto är.

Efter middagen vid 18-tiden busades det för fullt och när orken började tryta så där 30 minuter senare intogs badet och badankorna fick det jobbigt en stund. Därefter kvällsamning (yes – still going strong, tänker inte ersätta med välling i flaska när det finns gratis. Gröt erbjuds istället de kvällar jag är borta) och snabbt efter tandborstning slocknade Charlie som den stjärna han är. I min famn i soffan. Riktigt trött.

Således, efter att ha börjat med fredagsmyset med småkillarna i huset, Norah kör hockeyträning med pappa M som coach, fick det bli fys efter mys.


Hemmagym mitt i kaoset av leksaker. SATS Online på mobilen och 30 minuter coreträning i form av ABSolution, ett koncept jag själv skall gå utbildning för framöver. Tuff fokuserad träning på bål, på en nivå som jag klarar rätt bra nu känner jag. Dock går det ju alltid att bli ännu starkare, inte minst i instabila positioner eller där tyngdförflyttning sker åt sidorna. Men i det stora hela känner jag mig stark!

Körde du fredagsfys idag? Vad? Berätta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s