Löpning med barnvagn och hockey på det

Att skriva löpning är kanske att ta i, snarare långsam jogg/lunk. Men rört på mig har jag i alla fall gjort. Med mannen på spinning & storbarnen i horisontalläge i var sin säng, sovmorgon deluxe, stoppade jag ner Charlie i vagnen när det var dags för hans förmiddagslur och drog iväg.

Jag bestämde mig redan igår kväll för att ta mig ut på en runda om 5 kilometer, vilket jag också gjorde. 6,7 kilometer blev det totalt, varav första 5 springandes.

Sen att rundan går till den långsammaste i världshistorien än en annan sak – dock höll jag igång i 5 kilometer med dryga 20 kilo tyngd (vagn+bebis) framför mig. De 5 kilometer jag skall springa på Vårruset senare i år kommer att kännas lätta jämfört med detta!


En alldeles perfekt januaridag.

Eftermiddagen spenderade Charlie och jag i Segeltorpshallen i Kungens Kurva där Jr hade bortamatch i hockey mot just Segeltorp. En ganska så lätt vinst med 5-3, det behövde killarna efter förra långhelgens förlustturné på cuperna de spelade. M & Norah körde ännu en hockeyträning ikväll och i skrivande stund är det nog bara jag som är vaken. Imorgon fortsätter vi med både hockey och fotboll.


Jr i mitten i vit tröja. Tekningen tog han, så klart. Det gör han oftast, min hockeystjärna.

Aktiv vardag. Aktiv helg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s