Mer bräda för kidsen

Denna dag har jag tillbringat mer tid utanför pisten än de andra dagarna. Åtminstone med skidor på.


Tungan rätt i mun i liften.

Norah är inte riktigt lika säker på snowboard som Felix är, vilket givetvis förklaras av att hon är nästan 3 år yngre och har inte åkt lika mycket, och ville idag ha hjälp i backen med att komma igång ordentligt. Hjälp som enklast utförs utan skidor på, i en snäll backe.

Därför hängde vi första timmarna i backarna närmast huset och i en skidskolebacke med en långsammare knapplift innan fröken tog lite tidigare lunch och promenerade hem från backen tillsammans med M som var ute med Charlie i vagnen.

Felix och jag tog därefter stolliften upp till toppen och gjorde några längre njutningsåk (lååånga relativt lätta backar) innan det var dags för lunch och avbyte av bebis.

Ingen sol ute idag, mest grått och stundtals rejält blåsigt.

På eftermiddagen hängde M&Felix ihop och Norah fortsatte traggla svängar i skidskolebacken, med Charlie och mig som sällskap vid sidan av backen, och det lossnade  riktigt bra efter en stund. Imorgon efter lunch har hon en timmes privatlektion inbokad för att få till det där lilla så att hon och Felix kan åka tillsammans även med brädorna. Hon längtar!

Vi gjorde ett halvtappert försök till After Skin men betyget blev si så där. Alldeles för trångt och lång väntan på både mat&musik gjorde att Norah ledsnade på väntan och vi åkte hemåt – första gången vi för övrigt har bilen till backen. Killarna hängde kvar en stund i backen för lattjo åkning på bob och yooner (googla – var visst jättekul men svårt!) innan hemkomst.


After Ski bebis.

Imorgon är planen att hänga i backen hela dagen samt grilla till lunch. Idre Fjäll är väldigt barnvänligt och allt det här praktiska med rast-&grillplatser är otroligt välordnat överallt på anläggningen. M och jag kommer att varva skidåkning och häng med Challe i lite större omfattning imorgon än de tidigare dgarna då vi delat rakt av för att maxa åkningen för oss båda de sista dagarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s