Torsdagshäng i backen

I morse tog vi bilen till centrumtorget och hängde sedan där hela dagen. Storbarnen och jag körde i backen fram till lunch, som idag blev grillade hamburgare vid en av de eminenta grillplatserna vid Västbacken, och på eftermiddagen fick M släppa loss i backen medan Charlie och jag utforskade lekplatsen.

Vädret visade sig från sin sämsta sida idag, kom tidvis lite regn till och med, men vad gör väl det när man är rätt klädd. Och faktum är att en heldag ute i snön inte är helt fel när det är 6 plusgrader, man slipper frysa!

Norah fick sin efterlängtade privatlektion i snowboard och behärskar nu röda backar, knapplift och ankarlift med brädan. Tror minsann att det är mamman i huset som kör skidskola nästa vinter för att hänga med barnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s