Hej vardag – all in på en gång

Det som utmärker sig främst mellan ledighet och vardagar hemma är den där tiden över för allt ”lull lull”. 

Måndag igår och fotbollsträning, läxläsning.

Tisdag idag och jag har hunnit med massor. IKEA besök imorse och handla alla de där småsakerna som förvaringslådor, servetter och värmeljus. I och ut på 20 minuter. Just nu hänger Charlie och jag i ishallen – i ett lugnt omklädningsrum – medan Norah tränar och killarna är på väg till hockeymatch. Full rulle.

Av den begynnande förkylningen, trodde jag, märks inget tack och lov, för denna vecka fortsätter i full fart.

4 hockeyträningar, ett par matcher och en fotbollscup står på agendan liksom min cykelklass imorgon. Lägg därtill ett barnrum, Norahs, där väggarna skall målas – ett av mina inomhusprojekt innan jag börjar jobba i april – och det känns som att jag har att göra. Jag skriver  jag även om vi är två vuxna här hemma. M jobbar för fullt och kör träningar och roddar när det funkar. Ett passande upplägg för oss.

På fredag ska jag rymma iväg till Annexet på AW i träningsformat tillsammans med Workoutparties. En em/kväll i träningskläder, i trevligt sällskap, kan det bli bättre?! Återstår att se, ett kul koncept verkar det i alla fall och jag ser fram emot att få svettas ut veckan och träna in helgfeelingen i kroppen! Precis vad jag behöver just nu.


En salig blandning av allt här i livet. Det får inte bli enformigt! 

Och så den stora hemligheten bakom frågan – hur hinner vi med allt? Stavas planering (och i viss mån prioriteringar). Som med allt annat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s