Workout Parties – after work med träning

workoutparties

Foto: Workoutparties.

Jag tänkte att jag skulle skriva lite mer om Workoutparties som jag nämnde i inlägget häromdagen. Det är ju lite annorlunda fenomen jämfört med det vi normalt sett förknippar med after work, särskilt en fredag eftermiddag, och ett helt nytt koncept för mig personligen.

Workoutparties är precis som det låter på namnet ett aktivt sätt att hänga på AW, med träning i fokus givetvis, och just nu på fredag är det Annexet vid Globe Arenas som är platsen.

Jag är inbjuden av ett gäng bloggare från Womsa.se och det ska bli superroligt att hänga med tjejerna under dessa former – några nya bekantskaper och andra känner jag redan – i träningskläder och bara umgås (och träna förstås). Tummen upp för att eventet är helt alkoholfritt, det som bjuds på i baren är proteindrinkar och hälsosnacks.

Och pratar vi om kvällens träningspass är det träning som jag normalt inte ägnar mig åt, garanterat, då det är boxningsdrottningen Mikaela Laurén och Simon Sköld (MMA fighter – tillika Camilla Läckbergs sambo – det är det sistnämnda jag känner till honom igenom då jag följer Camilla på Instagram) som står för uppläggen på passen som är 30 minuter långa vardera.

Ses vi?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s