Vilodag – vad betyder det för dig?

Torsdag idag och vilodag hos oss. Vilodag i den bemärkelsen att storbarnen inte har några träningar. Drt är lustigt hur det här med definitioner ändrar karaktär när man får barn. Vilodag för 11 år sedan, lite drygt – innan Felix föddes – var för vår del en träningsfri dag då vi gärna tog en shoppingtur eller åt gott. Kanske bio.

Idag kommer vår egen träning lite mer i skymundan, mina vilodagar är som andra dagar i allmänhet men just barnens träningsfria dagar, de uppskattar vi extra mycket. Det betyder att vi inte behöver planera och laga middag dagen innan, vi behöver inte stressa iväg direkt efter skolan utan kör all in på myskläder hemma och gärna soffhäng & tv-spel. Ofta är de träningsfria dagarna de dagar vi lägger extra krut på läxor också då vi har försöker hålla helgerna läxfria för barnen.

Torsdagar brukar bli träningsfria vilodagar för min del också eftersom jag instruerar cykel på onsdagar och har babysim med Charlie på torsdagmornar, ganska skönt att bara mysa resten av dagen när möjligheten finns. Annat blir det när jobb och vardag kommer. Jag tänkte dock försöka mig på lite yogaövningar senare i eftermiddag, med fokus på bröstrygg – känner en viss stelhet där av allt bärande på bebis – och vet med mig att det blir värre om jag inte sköter det! Återkommer med lite övningsinspiration här på bloggen senare idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s